Website laten maken?

Ben je recent gestart als zzp’er of ondernemer?

Tegenwoordig ontkom je er dan niet aan om online zichtbaar te zijn. Een WordPress website laten maken door een extern bedrijf is een goeie keuze als je online zichtbaar wilt worden. Voor een compleet nieuwe WordPress website ben je bij Webitup aan het juiste adres. Ik help je graag op weg.

Waarom een website laten maken door Webitup?

Vaak ben je er als ondernemer onnodig veel tijd aan kwijt en dat is zonde. Als ondernemer moet je al je vrije tijd die je hebt in je bedrijf steken. Het is fijn als er een expert beschikbaar is die met je meedenkt en jou dit werk uit handen neemt. Ik heb de expertise en voldoende ervaring om jou hierbij te helpen.

Ervaringen van klanten

Als beginnende ondernemer heb je niet altijd tijd, kennis en creativiteit om een eigen site te bouwen. Door dit werk uit te besteden aan Delano van Webitup heb ik een prachtige website gekregen precies zoals ik het wilde. Hij maakt wat jij voor ogen hebt met een eigen creatieve twist. Ik weet heel zeker dat deze site mij als beginnende ondernemer gaat helpen veel klanten te werven.

Mara Smit

Liefvoorjezelf.nl

Ik heb Delano van Webitup leren kennen als een slimme, rustige jongen die goed naar je wil luisteren welke kant je op wilt zodra je besluit een webshop te openen. Onze samenwerking ging daarbij ook zeer vlot en binnen enkele dagen werd mijn webshop www.dekleineindustrials.com gelanceerd. Ook toen ikzelf nog veel moest leren kon ik Delano om raad en daad vragen zodat aanpassingen snel werden uitgevoerd. Ik ben buitengewoon tevreden over zijn werkwijze en inspanningen die hij voor mij gedaan heeft.

Jeroen Dominicus

de Kleine Industrials

Elke website die ik oplever bevatten deze standaard functies:

Mobiel vriendelijk

Alle websites worden responsive gebouwd wat ervoor zorgt dat de bezoekers van jouw website op elk apparaat je website optimaal kunnen bekijken. Daarnaast scoort een resposive website hoger in de zoekresultaten bij Google.

✓ Jouw website past zichzelf automatisch aan op tablet en mobiel.

✓ Met een responsive webdesign kom je hoger in Google.

✓ Jouw bezoekers kunnen je website makkelijk gebruiken.

Goed vindbaar in Google

Alle websites worden Google geoptimaliseerd wat ervoor zorgt dat jouw website hoger scoort in de zoekresultaten bij Google. Daarnaast melden we je website aan bij de top 3 meest gebruikte zoekmachines en Google Mijn Bedrijf.

✓ Goed vindbaar in Google

✓ Vergroot je online zichtbaarheid

✓ Aanmelding bij de top 3 meest gebruikte zoekmachines.

✓ Aanmelding Google Mijn Bedrijf

Koppeling met de CMS WordPress

Voor zowel de website als de webshop worden deze gekoppeld aan WordPress waarin je na oplevering zelf heel gemakkelijk jouw website of webshop kunt wijzigen en beheren.

✓ Vanaf elk apparaat jouw website beheren

✓ Makkelijk te gebruiken

Veiligheid staat voorop

Het is belangrijk om je WordPress-website goed te beveiligen tegen hackers, bots en andere malware. Jouw website wordt zo veilig mogelijk gebouwd. Dat houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van de meest veilige tools voor en tijdens de realisatie van jouw website.

✓ WordPress wordt veilig geinstalleerd

✓ Speciale plugin die je website beter beschermt

✓ SSL certificaat wordt geinstalleerd

Koppeling met Google Analytics

Met de tool Google Analytics kun je zien hoevaak jouw website is bekeken, uit welke regio jouw bezoekers komen, hoelang de bezoekers op een pagina blijven en andere interessante statistieken waar je slim op kunt inspelen.

✓ Vanaf elk apparaat kun je jouw website statistieken bekijken

✓ Speel in op je bezoekers

✓ Bekijk waar je bezoekers vandaan komen

✓ Bekijk welke pagina’s je bezoekers bezocht hebben

Mijn werkwijze

Inventarisatie fase

Bij het laten maken van een website heb je vooraf al wat Ideeën en een beeld hoe je jouw website wilt hebben. In de inventarisatiefase brengen wij jouw wensen en doelen in kaart, en bespreken we de mogelijkheden. Op basis hiervan krijgen wij een helder beeld van uw ideale website en kunnen wij hiermee een passende offerte opstellen.

Verzamelen van content

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, ontvang je een document waarin je eenvoudig de teksten voor jouw nieuwe website kan invullen. Daarnaast vragen we in het document naar jouw wensen, kleurcodes, informatie van het bedrijf en pagina’s zodat wij jouw nieuwe website meteen met de juiste content kunnen vullen.

Realisatie van jouw website

We bouwen op basis van het ontwerp jouw website, installeren de benodigde software en we zorgen ervoor dat deze volledig werkzaam aan u wordt opgeleverd. De website staat op dat moment online, maar is nog niet zichtbaar voor derden. U krijgt tijdens de realisatie updates hoe jouw site er op dat moment uit ziet. Heeft u nog wensen dan kunt die altijd doorgeven en die worden dan gelijk toegevoegd.

De lancering van jouw website + support

Zodra we alles hebben getest en gecheckt, ontvangt u een mail waarin we u melden dat jouw website klaar is voor lancering. U kunt de website nog rustig nalopen wanneer u helemaal tevreden bent zetten wij de site live. Na het live gaan kunt u ons altijd mailen voor inhoudelijke of technische vragen.

Website laten maken? Ik regel alles van A tot Z!

 •  Reserveren domeinnaam en hosting
 • Uniek design wat past bij jouw en je bedrijf
 • Gewenste menu kopjes
 • Contactformulieren
 • Google Maps met de gewenste locatie
 • Koppeling van je social media
 •  Inzicht in je website statistieken
 • Mobiel en tablet vriendelijk
 • Juiste veiligheids maatregelen
 • Webshops met iDeal en PayPal
 • Support (ook na de oplevering)
 • Professionele foto’s
 • Aanmelding Google Mijn Bedrijf
 • SEO technieken
 •  Veilige WordPress installatie
 • Automatische backup van je website
 • Aanmelding Google zoekmachine
 • Nieuwsbrief mogelijkheid
 •  De laadsnelheid van je website
 • SSL certificaat
 •  Koppeling met academie systemen
Share This