in één keer ONLINE READY?

vraag vandaag aan!

All Inclusive pakket
voor online ondernemers.

Het ideale pakket voor Online Ondernemers die in één keer Online Ready willen zijn.

Website                       +

Online leeromgeving                +

Salespagina

Herken je dit?

 • Ik heb een WordPress website maar ik doe er vrij weinig mee
 • Ik werk liever aan mijn business dan aan mijn website
 • Ik vindt het eigenlijk helemaal niet leuk om aan mijn website te werken
 • Ik wil gewoon lekker bloggen, posten, filmpjes opnemen, webinars geven en werken aan mijn business!
 • Ik wil een eigen online leeromgeving maken, maar waar begin ik?!
 • Hoe doe ik dat allemaal met de techniek?!
 • Ik werk liever aan de content van mijn online programma dan aan de techniek
 • Hoe kan ik nu een goed ingerichte salespagina maken?!
 • Wat moet er allemaal in een salespagina komen?!

Ik zal me even voorstellen

Mijn naam is Delano van den Bosch, oprichter van Webitup.nl.

Vaak worden websites gemaakt zonder eerst te bepalen wat het doel van de website is.

Een website is namelijk meer dan alleen een online visitekaartje.
Het is mijn doel om met Webitup.nl online ondernemers te helpen aan een website die meewerkt aan hun bedrijf. Voor online ondernemers is een all inclusive website dé basis tool om in contact te komen met potentiële klanten. Niet elke online ondernemer heeft de tijd en de technische kennis om dit te realiseren. Ik vind het leuk om deze ondernemers alles uit handen nemen en een website voor hun te bouwen die mee werkt aan hun bedrijf.

Mijn drive om webdesigner te worden is ontstaan doordat ik sinds klein er al van hield om te werken met computers. Op de middelbare school had ik het geluk dat ik de laatste twee jaar kon kiezen voor de ICT-route. Vervolgens ben ik gaan studeren voor applicatie- en mediaontwikkelaar. Tijdens mijn stages kwam ik erachter dat ik websites bouwen voor ondernemers erg leuk vind. De momenten van oplevering aan de klanten vond ik zo leuk, dat ik besloot om mijn eigen bedrijf op te richten.

Een website geeft niet alleen informatie over je bedrijf. 
Het is dé online tool die zorgt voor de groei van je onderneming” 
– Delano van den Bosch – 

Wat zit er in het pakket?

All Inclusive Website

Een complete website die matcht met het belangrijkste #1 doel van je bedrijf. Een All Inclusive website bevat functionaliteiten om potentiële klanten kennis met je te laten maken en de musthave pagina’s, tools en technieken om te groeien met je bedrijf.

Online leeromgeving

Een online leeromgeving geeft je de mogelijkheid om jouw kennis te delen via een online programma, cursus of training en meer klanten tegelijk te helpen.

Salespagina

Een strategisch gebouwde verkooppagina voor één bepaald product of dienst, waarbij een bezoeker functioneel gezien niets anders kan dan tot een aankoop te doen.

BONUS!
GRATIS 1 MAAND ONDERHOUD

Het onderhoudspakket is ideaal voor online ondernemers die geen tijd hebben om hun website wekelijks bij te werken. Door dit pakket te nemen hoef jij je geen zorgen te maken om updates, back-ups of malware. Jij kan je lekker focussen op je business.

Ik heb o.a. ervaring met de volgende programma's

Wat kost het pakket

In termijn betalen is mogelijk 

All inclusive pakket

exclusief 21% BTW
2750,- * in termijnen betalen mogelijk
 • All Inclusive Website
 • Online leeromgeving
 • Onweerstaanbare Salespagina
 • BONUS! 1 maand GRATIS onderhoud

Wat klanten zeggen

Als beginnende ondernemer heb je niet altijd tijd, kennis en creativiteit om een eigen site te bouwen. Door dit werk uit te besteden aan Delano van Webitup.nl heb ik een prachtige website gekregen precies zoals ik het wilde. Hij maakt wat jij voor ogen hebt met een eigen creatieve twist. Ik weet heel zeker dat deze site mij als beginnende ondernemer gaat helpen veel klanten te werven.

Mara Smit

Coach • Liefvoorjezelf

Als online ondernemer is het belangrijk dat alle functionaliteiten op je webpagina’s goed werken. De websites, salespages en online leeromgeving die Webitup.nl voor mij verzorgt, zijn van zeer hoge kwaliteit en zien er ook nog eens mooi uit, precies zoals ik het graag wil. Delano is erg creatief als het gaat om de uitstraling en komt steeds met goede ideeën ter verbetering om mijn doelen als bedrijf te kunnen halen.

Shiela van den Bosch

Mindfulness Coach • Business Mentor

Delano van Webitup heeft voor mij een prachtige sales page gemaakt voor mijn Visionboard workshop Feeling Glamorous met daarbij een luxe high tea. Hij heeft de sales page helemaal gemaakt zoals ik wilde; Chic & Glamourous. Delano is zeer creatief, denkt met je mee en houdt ontzettend veel rekening met je wensen. Je hoeft het maar te vragen en het wordt geregeld! En hij weet altijd wel een oplossing ergens voor! Ik ben heel erg blij met mijn sales page. En ik weet zeker dat Delano nog veel meer mensen blij gaat maken met een mooie website of sales page naar wens. Dank je wel voor de mooie sales page!

Kartini Faber

FeelingGlamorous

Ik heb Delano van Webitup.nl leren kennen als een slimme, rustige jongen die goed naar je wil luisteren welke kant je op wilt zodra je besluit een webshop te openen. Onze samenwerking ging daarbij ook zeer vlot en binnen enkele dagen werd mijn webshop www.dekleineindustrials.com gelanceerd. Ook toen ikzelf nog veel moest leren kon ik Delano om raad en daad vragen zodat aanpassingen snel werden uitgevoerd. Ik ben buitengewoon tevreden over zijn werkwijze en inspanningen die hij voor mij heeft gedaan.

Jeroen Dominicus

DeKleineIndustrials

Ik kan Webitup.nl aanbevelen als maker voor je website. Dit bedrijf heeft mijn website twee jaar geleden volledig volgens mijn wensen gemaakt en kort geleden weer vernieuwd en kwam ook met goede ideeen voor een betere beveiliging van mijn site. Je kan deze tijd niet meer zonder. Ook is samen gezocht naar een mooi en apart lettertype in een rustige achtergrond. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Ton van den Bosch

fotograaf

Heb je nog vragen?

Allereerst bedankt voor je interesse!

Ik plan graag een gratis Skype / Zoom sessie met je in.

Tijdens deze kennismaking ben ik erg benieuwd naar wat voor bedrijf je hebt.
Op basis hiervan heb ik een beter beeld van wat je wilt en kunnen we dit avontuur gaan beginnen!
Daarnaast kun jij rustig al je vragen aan mij stellen.


Wil je geen omkijk meer hebben naar je website, online leeromgeving, en salespagina?
Heb je het gevoel dat je in één klaar wilt zijn?

Dan is dit pakket helemaal geschikt voor jou.

Als (startende) ondernemer snap ik dat je niet altijd in één keer kan investeren.

Daarom kun je het bedrag in 3 of 6 maanden betalen.

Wat je precies allemaal krijgt kun je op de onderstaande link lezen:

All Inclusive website

Wat je precies allemaal krijgt kun je op de onderstaande link lezen:

Online leeromgeving

Wat je precies allemaal krijgt kun je op de onderstaande link lezen:

Salespagina

Ja, ik wil een All Inclusive Pakket

Als je interesse hebt in een All Inclusive pakket dan plan ik graag een gratis Skype / Zoom sessie met je in.

Tijdens deze kennismaking ben ik erg benieuwd naar wat voor bedrijf je hebt.
Op basis hiervan heb ik een beter beeld van wat je wilt en kunnen we dit avontuur gaan beginnen!
Daarnaast kun jij rustig al je vragen aan mij stellen.

 • Helemaal gratis
 • Geheel vrijblijvend
Delano van den Bosch

Delano van den Bosch

Webdesigner,
Oprichter Webitup.nl