Webitup.nl

Over Delano van den Bosch

“Een website geeft niet alleen informatie over je bedrijf.
Het is dé online tool die zorgt voor de groei van je onderneming.”

Mijn drive om webdesigner te worden is ontstaan doordat ik sinds klein er al van hield om te werken met computers. Op de middelbare school had ik het geluk dat ik de laatste twee jaar kon kiezen voor de ICT-route. Vervolgens ben ik gaan studeren voor applicatie- en mediaontwikkelaar. Tijdens mijn stages kwam ik erachter dat ik websites bouwen voor ondernemers erg leuk vind. De blijdschap van klanten op het moment van oplevering gaf mij zoveel voldoening, dat ik besloot om mijn eigen bedrijf op te richten.

Met Webitup.nl wil ik online ondernemers helpen aan een website die meewerkt aan hun bedrijf. Voor deze ondernemers is een website dé basis tool om in contact te komen met potentiële klanten. Niet elke ondernemer heeft de tijd, de zin en/of de technische kennis om dit zelf te realiseren. Het is mijn passie om deze ondernemers het bouwen van websites uit handen nemen, zodat ze zich met hun expertise volledig kunnen richten op hun klanten.