Alle diensten

Zie hieronder een volledige overzicht van de diensten die ik aanbied.

Eten bestelsite

Speciaal voor restaurants die snel een eigen eten bestelsite willen lanceren. Een betrouwbare site die je klanten de mogelijkheid geeft om hun favoriete gerechten te laten bezorgen.

Webshop laten maken

Jouw nieuwe webshop geeft je klanten het vertrouwen om in een betrouwbare, beveiligde omgeving online producten te bestellen volgens een gebruiksvriendelijk aankoopproces.

Online leeromgeving

Met jouw online leeromgeving kun je jouw kennis en expertise delen via een online cursus, training of programma en deze afgeschermd via een membership aanbieden aan deelnemers.

Website laten maken

Jouw nieuwe website bevat functionaliteiten om potentiële klanten kennis met je te laten maken en de musthave pagina’s, tools en technieken om te groeien met je online business.

One page website

Jouw nieuwe one page website bevat de essentiële onderdelen om potentiële klanten kennis met jouw en je product/dienst te laten maken. Een professionele website op 1 pagina.

Online cursus maken

Een complete online cursus voor (online)ondernemers die graag een online cursus, training of programma willen maken maar niet de technische kennis hebben om dit te realiseren.

Salespagina laten maken

Een strategisch gebouwde verkooppagina voor één bepaald product of dienst, waarbij een bezoeker functioneel gezien niets anders kan dan tot een aankoop te doen.

Onderhoudspakket

Het onderhoudspakket is ideaal voor ondernemers die geen tijd hebben om hun website wekelijks bij te werken. Door dit pakket zorg ik voor updates, back-ups en krijg je 1 uur ondersteuning.

Losse werkzaamheden

Voor werkzaamheden zoals je website terughalen, zakelijke e-mail instellen in Outlook, PHP versie updaten, website back-up maken, website verhuizen, kun je gebruik maken van deze speciale dienst.

Ken jij een restaurant die nog geen bestelsite heeft?

Tag dit restaurant dan hieronder op social media. De bestelsite pagina met meer informatie staat automatisch vermeld in je post.
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp