Webitup.nl

Alle diensten

Zie hieronder een volledige overzicht van de diensten die ik aanbied.

WordPress website laten maken

Jouw nieuwe WordPress website bevat functionaliteiten om potentiële klanten kennis met je te laten maken en de musthave pagina’s, tools en technieken om te groeien met je online business.

WordPress webshop laten maken

Jouw nieuwe WordPress webshop geeft je klanten het vertrouwen om in een betrouwbare, beveiligde omgeving online producten te bestellen volgens een gebruiksvriendelijk aankoopproces.

Online leeromgeving

Met jouw online leeromgeving gebouwd in WordPress, kun je jouw kennis en expertise delen via een online cursus, training of programma en deze afgeschermd aanbieden aan potentiële deelnemers.

Eten bestelsite

Speciaal voor restaurants die snel een eigen eten bestelsite willen lanceren. Een betrouwbare site die je klanten de mogelijkheid geeft om hun favoriete gerechten te laten bezorgen.

Salespagina laten maken

Een strategisch gebouwde verkooppagina voor één bepaald product of dienst, waarbij een bezoeker functioneel gezien niets anders kan dan tot een aankoop te doen.

Onderhoudspakket

Het onderhoudspakket is ideaal voor ondernemers die geen tijd hebben om hun website wekelijks bij te werken. Door dit pakket zorg ik voor updates, back-ups en krijg je 1 uur ondersteuning.