Vietnam, een kijkje van binnenuit

Gratis

In 2013 heb ik in Word mijn eerste boek over Vietnam gemaakt, bij een copyshop laten printen en aan familie en wat vrienden en bekenden cadeau gedaan.

Het leek me wel aardig om dit, ter gelegenheid van het “10-jarig bestaan”, nogmaals uit te brengen. Nu als e-book in de serie “Een kijkje van binnenuit.

E-book Kleine Bedrijven in Vietnam

Een e-book met prachtige foto’s en beschrijvingen, gebaseerd op verhalen van de eigenaren zelf. Samen geven die een helder beeld van de dagelijkse werkzaamheden van kleine bedrijven in Vietnam. Het e-book bestaat uit ruim 300 pagina’s die laten zien hoe men veelal op slimme wijze mooie producten maakt.

Verlaten plaatsen in Vietnam

Gratis
Een nieuw uitgave in de serie “Een kijkje van binnenuit”: een e-book van ruim 120 pagina’s met foto’s en beschrijvingen van verlaten plaatsen in de omgeving, waar ik twaalf jaar heb gewoond.

Moving with AGS Vietnam

FREE

My move from Vietnam to Holland has ended in a huge mess, which is going to cost me a lot of money and a lot more time. And some of which I can’t even execute. All because of the completely incompetent and uninterested crew in Vietnam. Months of detailed preparation have been completely ignored. Not to mention my despondency and sleepless nights how to proceed.

And then Mr. Kevin Hamilton, the manager, also has the arrogance to blame me.

In summary: the ultimate failure.

Fotograferen DIY

Gratis

Shoot - Karate Kid

Gratis
Ngoc is zwarte-band karateka. De shoot is gedaan in het resort in Suoi Tien. Dit is het boekje, dat ik voor haar van de shoot heb gemaakt.

Shoot - Thanh & Kim

Gratis
De shoot is in mijn huis gedaan. Thanh en Kim waren op dat moment 10 jaar. Minh fungeerde als tolk. Voor 10-jarigen zonder enige ervaring gedroegen ze zich beide uiterst professioneel.

Moodboard - Drones - Model

Gratis
Een aantal ideeën om modelfoto’s met een drone te maken.

Moodboard - Smoke

Gratis
Een aantal ideeën om modelfoto’s met rook te maken.

Moodboard - Tijdgeest

Gratis

Dit moodboard beschrijft de overgang van de oude naar de moderne tijd tegen de achtergrond van de Vietnamese cultuur, hier uitgebeeld door een historisch resort met oude gebouwen en antieke gereedschappen.

Vroeger: Sfeer van vroeger
Vietnamees, Sereen, Stil, Ingetogen, Mijmeren, Ao Dai, Yem

Overgang: Sfeer van overgang naar moderne tijd
Voorzichtig modern, Uitbundiger, Meer westers, Ao Dai en jeans

Heden: Tegenstelling met oude tijd
Westers, Modern, Uitdagend, Sexy, Brutaal, Meer bloot in kleding

Moodboard - Zandwacht

Gratis
Zandwacht is een kunstobject op de Maasvlakte. Hier een aantal ideeën om modelfoto’s, ook met een drone, met het kunstwerk te combineren.