Webitup.nl

Ervaringen van klanten

Lees hier ervaringen van klanten waarmee ik samen heb gewerkt.

Na een jaar lang puzzelen met websites en ontwerpen was ik er helemaal doorheen. Ik had steeds niet het juiste ontwerp en qua techniek lukte het mij ook niet meer. Ik heb toen hulp ingeschakeld bij Delano van Webitup. Na ons eerste gesprek stelde Delano hele goede vragen over wat ik met mijn website wilde. Ook heeft hij veel doorgevraagd om erachter te komen hoe de website er uit moet zien. Bij het tweede gesprek was de website klaar en wauw, dat had ik zelf nooit gekund!  Ik kon dit zelf echt niet zo goed! Ik raad iedereen aan om de website bij Webitup te doen. Delano weet precies wat je wilt zonder dat jij nog weet wat je wilt!

Lindsey-Bakker

Lindsey Bakker

Ondernemer

Ik zou Webitup.nl van harte aanbevelen voor iedereen die een website wil laten maken. Delano's kennis en ervaring en duidelijke communicatie maakten het proces voor mij heel prettig. Delano is punctueel, kalm en hij kwam met goede ideeën, zowel over lay-out als over bijvoorbeeld beveiliging en privacy. Doordat ik dit gedeelte van het starten van mijn eigen psychotherapiepraktijk uit handen kon geven, had ik de rust en de ruimte om mij te focussen op andere zaken. En ook niet onbelangrijk, ik heb de prijs-kwaliteit verhouding als zeer goed ervaren.

Foto-Joyce
Joyce Deneer

Psychotherapeut

Tijdens de Corona periode die voor iedereen stressvol was ben ik in contact gekomen met Delano van den Bosch van webitup.nl. Na mijn connectie via LinkedIn nodigde hij me uit voor een videocall waar ik mijn plannen kon toelichten voor het opstarten van een online dienst. Na een goed en concreet videogesprek ging hij spoedig en zeer vakkundig te werk. Hij hield me steeds op de hoogte en ik kon dagelijks de vooruitgang van de site volgen. Zeer tevreden over zijn manier van werken, zijn rust in de kleine aanpassingen die gedaan moesten worden maar bovenal van zijn behulpzaamheid. Ik zou webitup.nl werkelijk iedereen aanraden! Een zeer tevreden klant."

bart-kremers
Bart Kremers

Eigenaar BeFitOnline.nl & Luxx lifestyle studio

Delano heeft me geleerd dat een website voor een online ondernemer veel meer is dan alleen een logo, tekst en wat kleuren, zowel qua uitstraling als qua functionaliteiten. Ik ben heel blij dat Delano mij ook de technische kant van online ondernemen heeft geleerd! Hij legt alles op een rustige manier, duidelijk, stap voor stap uit. Ik heb Delano ervaren als iemand die naast webdevelopment en webdesign ook zijn kennis over online marketing en sales deelt. Ik kan nu mijn droom waarmaken en locatie-onafhankelijk werken, online ondernemen en reizen wanneer ik wil.

g.jpeg
Gennerino Dasburg

Eigenaar Sying

Als online ondernemer heb je niet altijd tijd, kennis en creativiteit om een eigen site te bouwen. Door dit werk uit te besteden aan Delano van Webitup.nl heb ik een prachtige website gekregen precies zoals ik het wilde. Hij maakt wat jij voor ogen hebt met een eigen creatieve twist. Ik weet heel zeker dat deze site mij als online ondernemer gaat helpen veel klanten te werven.

Mara-smit.jpeg
Mara Smit

Life Coach

Toen ik een eigen coachpraktijk voor kinderen ben begonnen, hoorde daar natuurlijk een passende website bij. Na wat rondkijken kwam ik uiteindelijk bij Webitup.nl terecht. Delano nam alle tijd en leerde mij, maar vooral mijn bedrijf zo kennen en kon goed aansluiten bij mijn wensen en behoeften. Mijn bedrijf is een bedrijf met gevoel en Delano pikt ontzettend goed het gevoel op. Dit is te zien doordat hij een website heeft weten te realiseren voor mij, die helemaal past bij mij en mijn bedrijf!

roos-meerkerk3-2.jpg
Roos Meerkerk

Kinder coach

Ik heb Delano van Webitup.nl leren kennen als een slimme, rustige jongen die goed naar je wil luisteren welke kant je op wilt zodra je besluit een webshop te openen. Onze samenwerking ging daarbij ook zeer vlot en binnen enkele dagen werd mijn webshop www.dekleineindustrials.com gelanceerd. Ook toen ikzelf nog veel moest leren kon ik Delano om raad en daad vragen zodat aanpassingen snel werden uitgevoerd. Ik ben buitengewoon tevreden over zijn werkwijze en inspanningen die hij voor mij heeft gedaan.

dki.png
Jeroen Dominicus

Industrials & curiosa verkoper

Ik kan Webitup.nl aanbevelen als maker voor je website. Dit bedrijf heeft mijn website twee jaar geleden volledig volgens mijn wensen gemaakt en kort geleden weer vernieuwd en kwam ook met goede ideeen voor een betere beveiliging van mijn site. Je kan deze tijd niet meer zonder. Ook is samen gezocht naar een mooi en apart lettertype in een rustige achtergrond. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

review-ton
Ton van den Bosch

Fotograaf

Als online ondernemer is het belangrijk dat alle functionaliteiten op je webpagina’s goed werken. De websites, salespages en online leeromgeving die Webitup.nl voor mij verzorgt, zijn van zeer hoge kwaliteit en zien er ook nog eens mooi uit, precies zoals ik het graag wil. Delano is erg creatief als het gaat om de uitstraling en komt steeds met goede ideeën ter verbetering om mijn doelen als bedrijf te kunnen halen.

1
Shiela van den Bosch

Life Coach & Trainer

Delano van Webitup.nl heeft voor mij een prachtige sales page gemaakt voor mijn Visionboard workshop Feeling Glamorous met daarbij een luxe high tea. Hij heeft de sales page helemaal gemaakt zoals ik wilde; Chic & Glamourous. Delano is zeer creatief, denkt met je mee en houdt ontzettend veel rekening met je wensen. Je hoeft het maar te vragen en het wordt geregeld! En hij weet altijd wel een oplossing ergens voor! Ik ben heel erg blij met mijn sales page. En ik weet zeker dat Delano nog veel meer mensen blij gaat maken met een mooie website of sales page naar wens. Dank je wel voor de mooie sales page!

Kartini-faber.jpeg
Kartini Faber

Glamorous Lifestyle Coach​