Webitup.nl

Onderhoudspakket

Niet meer omkijken naar updates

Het onderhoudspakket is ideaal voor ondernemers die geen tijd hebben om hun website wekelijks bij te werken. Door dit pakket zorg ik voor updates, back-ups en krijg je 1 uur ondersteuning.

Ben jij een online ondernemer en heb je geen tijd voor de wekelijks updates en back-ups van je website?

Niet elke online ondernemer heeft de tijd, de zin en/of de technische kennis om zelf een salespagina te bouwen. Het is mijn passie om deze online ondernemers het bouwen van hun salespagina en de techniek uit handen te nemen, zodat ze zich met hun expertise volledig kunnen richten op hun klanten.

Met Webitup.nl wil ik ondernemers helpen aan een salespagina die beschikt over alle onderdelen om één bepaald product of dienst te introduceren en dat de bezoeker functioneel gezien niets anders kan dan tot een aankoop te doen.

Delano van den Bosch,
Webdesigner en eigenaar van Webitup.nl

Jouw investering

Ideaal voor drukke ondernemers

Onderhoudspakket

50,-
Exclusief 21% BTW

Inhoud

  • Koppeling met eventuele betaald product
Ik wil graag een salespagina laten maken

Klantervaringen

Ervaringen van andere online ondernemers.

Ik kan Webitup.nl aanbevelen als maker voor je website. Dit bedrijf heeft mijn website twee jaar geleden volledig volgens mijn wensen gemaakt en kort geleden weer vernieuwd en kwam ook met goede ideeen voor een betere beveiliging van mijn site. Je kan deze tijd niet meer zonder. Ook is samen gezocht naar een mooi en apart lettertype in een rustige achtergrond. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

review-ton
Ton van den Bosch

Fotograaf

Delano van Webitup.nl heeft voor mij een prachtige sales page gemaakt voor mijn Visionboard workshop Feeling Glamorous met daarbij een luxe high tea. Hij heeft de sales page helemaal gemaakt zoals ik wilde; Chic & Glamourous. Delano is zeer creatief, denkt met je mee en houdt ontzettend veel rekening met je wensen. Je hoeft het maar te vragen en het wordt geregeld! En hij weet altijd wel een oplossing ergens voor! Ik ben heel erg blij met mijn sales page. En ik weet zeker dat Delano nog veel meer mensen blij gaat maken met een mooie website of sales page naar wens. Dank je wel voor de mooie sales page!

Kartini-faber.jpeg
Kartini Faber

Glamorous Lifestyle Coach​

Als online ondernemer heb je niet altijd tijd, kennis en creativiteit om een eigen site te bouwen. Door dit werk uit te besteden aan Delano van Webitup.nl heb ik een prachtige website gekregen precies zoals ik het wilde. Hij maakt wat jij voor ogen hebt met een eigen creatieve twist. Ik weet heel zeker dat deze site mij als online ondernemer gaat helpen veel klanten te werven.

Mara-smit.jpeg
Mara Smit

Life Coach

Geïnteresseerd in een onderhoudspakket?

Vul dan hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.