One Page Website laten maken

Jouw nieuwe one page website bevat de essentiële onderdelen om potentiële klanten kennis met jouw en je product/dienst te laten maken. Een professionele website op 1 pagina.

One page website laten maken

Wil je een nieuwe one page website laten maken, dan krijg je een professionele one page website, volledig gebouwd in jouw eigen huisstijl. De one page website zal zo worden gebouwd dat bezoekers worden geïntroduceerd met jouw diensten en de mogelijkheid hebben om direct contact met je op te nemen.

Wie wordt je webbouwer

Mijn naam is Delano van den Bosch, eigenaar van Webitup.nl. Ik ben jong, ambitieus en heb een grote passie voor het bouwen van websites. Het is mijn doel om online ondernemers te helpen aan een website die meewerkt aan hun bedrijf. Websites die er niet alleen zo uitzien wat jij wilt uitstralen, maar waarmee je ook in contact komt met potentiële klanten. Ik geef mijn klanten persoonlijke aandacht, zodat jouw online home in de vorm van een website matcht met de persoon achter het bedrijf.

Mijn werkwijze

Door mijn werkwijze te laten zien weet je precies wat je bij de bouw van je nieuwe one page website van begin tot eind kunt verwachten.

1. Discovery Call

In dit intake gesprek wil ik jou graag beter leren kennen en bespreken we jouw plannen voor je nieuwe one page website. Dit gesprek kan zowel via Skype of op locatie.

2. Offerte

Na de discovery call ontvang je een offerte voor de bouw van je nieuwe one page website. De offerte is geheel vrijblijvend en is altijd exclusief 21% btw.

3. Akkoord offerte & aanbetaling

Na een akkoord op de offerte ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. Wanneer deze betaling is voldaan, gaan de werkzaamheden van start.

4. Content aanleveren

Je ontvangt een lijst met daarin alle punten die ik nodig heb voor het bouwen van je nieuwe one page website. Denk aan teksten, foto's, logo, kleurcodes, lettertypes, pagina's, bedrijfsgegevens.

5. Begin met bouwen

Ik ga beginnen met de bouw van jouw nieuwe one page website. Alle punten die ik heb opgeschreven in de discovery call pas ik dan ook gelijk toe. De one page website wordt door mij gebouwd op de gekozen domeinnaam. Als je nog geen domeinnaam hebt of je huidige one page website live wilt laten staan wordt je nieuwe one page website op een subdomein van Webitup.nl gebouwd.

6. Tussengesprek

Halverwege het proces plan ik een afspraak met je in waar we de one page website gaan bespreken en jij eventuele feedback kunt geven.

7. Laatste puntjes & testen

De punten uit het vorige gesprek zijn doorgevoerd en loop ik de one page website nog een keer na. Ik test de one page website op de mobiel, snelheid en veiligheid.

8. Oplevering & lancering

Je nieuwe one page website is klaar! De one page website wordt eventueel overgezet op jouw domeinnaam. Ik leg je meteen uit hoe je kunt inloggen en hoe je je one page website kunt aanpassen.

Je investering

One page website

voor online ondernemers
€450,-
*
  • *Dit is een vanaf prijs en
    exclusief 21% BTW.
Populair

Heb je nog vragen? 
Hieronder vindt je de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

50% exclusief 21% BTW van de totaalprijs voor de nieuwe one page website betaal je na het akkoord gaan van de offerte,  bij oplevering van de one page website betaal je de andere 50% exclusief 21% BTW.

Vanaf de discovery call duurt het ongeveer 2 weken totdat je one page website klaar is.

Daarnaast hangt dit ook af van de hoe snel jij je content kunt aanleveren.

Yes! Na de oplevering van je nieuwe one page website leg ik je globaal uit hoe je je one page website kunt onderhouden. Wil je dit toch liever uit handen geven? Dan kun je gebruik maken van het onderhoudspakket.

Yes, je huidige one page website blijft gewoon online. Ik bouw jouw nieuwe one page website namelijk op een apart subdomein. Als de nieuwe one page website af is, wordt deze op je eigen domeinnaam gezet.

Ken jij een restaurant die nog geen bestelsite heeft?

Tag dit restaurant dan hieronder op social media. De bestelsite pagina met meer informatie staat automatisch vermeld in je post.
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp