Webitup.nl

Online leeromgeving laten maken?

Jij focust je op de content,
ik op de techniek.

Met jouw eigen online leeromgeving kun je jouw kennis en expertise delen via een online cursus, training of programma en deze afgeschermd aanbieden aan deelnemers.

Ben jij een online ondernemer en wil je graag een online leeromgeving, maar worstel je met de techniek?

Mijn naam is Delano van den Bosch, eigenaar van Webitup.nl. Ik begrijp het helemaal, voor een online ondernemer komt er bij een online leeromgeving veel techniek bij kijken.

Niet elke online ondernemer heeft de tijd, de zin en/of de technische kennis om zelf een online leeromgeving te bouwen. Het is mijn passie om deze online ondernemers het bouwen van hun online leeromgeving en de techniek uit handen te nemen, zodat ze zich met hun expertise volledig kunnen richten op het maken van content.

Met Webitup.nl wil ik ondernemers helpen aan een online leeromgeving die beschikt over alle functionaliteiten om jouw kennis en expertise te delen via een online cursus, training of programma en deze afgeschermd aanbieden aan deelnemers.

Delano van den Bosch,
Webdesigner en eigenaar van Webitup.nl

Jouw investering

Voor elke online ondernemer een bijpassend pakket.

Complete online leeromgeving

2500,-
exclusief 21% BTW

Inhoud

 • Online leeromgeving is 100% van jou
 • Mobiel en tablet vriendelijk
 • Niet zichtbaar in zoekmachines
 • SSL certificaat installatie
 • Onbeperkt lessen toevoegen
 • Onbeperkt cursussen toevoegen
 • Onbeperkt deelnemers
 • Content drip (lessen na een bepaalde tijd automatisch beschikbaar maken)
 • Quiz mogelijkheid
 • Certificaten uitgeven
 • Voortgangsrapporten van deelnemers
 • Koppeling met betaalsysteem
 • Koppeling met facturatiesysteem
 • Les materiaal uploaden (o.a. audio, video's en werkboeken)
 • Accounts voor de deelnemers
 • Mijn account pagina
 • Aangepaste inlogpagina
 • Automatische bestel en wachtwoord e-mails
 • Koppeling met e-mailmarketing systeem
 • Gebouw op eigen domeinnaam
 • Tech support via e-mail
 • Reactie mogelijkheid onder de lessen
Ik wil een online leeromgeving laten maken

Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag er niet tussen? Stel ze gerust via het chat icoon rechtsonder in je scherm.

50% exclusief 21% BTW van de totaalprijs voor de betaal je na het akkoord ondertekenen van de offerte. Bij oplevering betaal je de andere 50% exclusief 21% BTW.

Na de oplevering leg ik je globaal uit hoe je je online leeromgeving kunt onderhouden. Wil je dit toch liever uit handen geven? Dan kun je gebruik maken van het onderhoudspakket.

Dat betekent dat ik jouw domeinnaam, hostingpakket en online leeromgeving, niet in eigen beheer houd. Daarom laat ik de hosting en domeinregistratie altijd door de klant zelf aanschaffen.

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het intake gesprek kun je aangeven dat je het totaalbedrag in termijnen wilt betalen. Dan kan ik hiermee rekening houden een betaalplan voor je opzetten.

Klantervaringen

Ervaringen van andere online ondernemers.

Als online ondernemer is het belangrijk dat alle functionaliteiten op je webpagina’s goed werken. De websites, salespages en online leeromgeving die Webitup.nl voor mij verzorgt, zijn van zeer hoge kwaliteit en zien er ook nog eens mooi uit, precies zoals ik het graag wil. Delano is erg creatief als het gaat om de uitstraling en komt steeds met goede ideeën ter verbetering om mijn doelen als bedrijf te kunnen halen.

1
Shiela van den Bosch

Life Coach & Trainer

Toen ik een eigen coachpraktijk voor kinderen ben begonnen, hoorde daar natuurlijk een passende website bij. Na wat rondkijken kwam ik uiteindelijk bij Webitup.nl terecht. Delano nam alle tijd en leerde mij, maar vooral mijn bedrijf zo kennen en kon goed aansluiten bij mijn wensen en behoeften. Mijn bedrijf is een bedrijf met gevoel en Delano pikt ontzettend goed het gevoel op. Dit is te zien doordat hij een website heeft weten te realiseren voor mij, die helemaal past bij mij en mijn bedrijf!

roos-meerkerk3-2.jpg
Roos Meerkerk

Kinder coach

Als online ondernemer heb je niet altijd tijd, kennis en creativiteit om een eigen site te bouwen. Door dit werk uit te besteden aan Delano van Webitup.nl heb ik een prachtige website gekregen precies zoals ik het wilde. Hij maakt wat jij voor ogen hebt met een eigen creatieve twist. Ik weet heel zeker dat deze site mij als online ondernemer gaat helpen veel klanten te werven.

Mara-smit.jpeg
Mara Smit

Life Coach

Geïnteresseerd in een online leeromgeving?

Plan dan direct een gratis intake gesprek in.