Privacyverklaring

[et_pb_section fb_built=”1″ fullwidth=”on” _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”0|0px|0|0px|false|false”][et_pb_fullwidth_header title=”Privacy” scroll_down_icon_size=”22px” background_overlay_color=”rgba(0,108,255,0)” _builder_version=”3.7″ title_font=”Poppins|600|||||||” title_text_align=”center” title_text_color=”#006cff” title_font_size=”44px” background_color=”#ffffff” background_image=”https://www.webitup.nl/wp-content/uploads/2018/04/customscene-blog-uai-1440×800.jpg”][/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”30px|0px|30px|0px|true|false”][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.7″]

PRIVACYVERKLARING Webitup.nl

 
Webitup.nl verwerkt persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina lees je wat er gebeurt met jouw gegevens.
 
Webitup.nl
Postbus 85226
3009 ME Rotterdam
info@webitup.nl
 
Deze verklaring is van toepassing op de website www.webitup.nl en alle subdomeinen, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.
 
Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur mij dan een mailtje.
 

Gebruik van jouw persoonsgegevens

 
Op de website www.webitup.nl en bij het afnemen van diensten en producten van Webitup.nl laat je (persoons)gegevens achter.
 
Webitup.nl vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld een nieuwsbrief,  je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.
 

Persoonsgegevens

 
Welke persoonsgegevens Webitup.nl verwerkt, hangt af van de functies die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen, nieuwsbrief aanvragen) en van de producten / diensten die je afneemt:
 
* voornaam
* achternaam
* e-mailadres
* telefoonnummer
* adresgegevens
* bedrijfsnaam
* btw-nummer
* bankrekeningnummer
* inloggegevens
* technische gegevens zoals MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies
* gegevens over jouw activiteiten op onze website
* persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt in een reactie op een blogartikel, via het contactformulier of een ander formulier
 

Doeleinden

 
Webitup.nl verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:
 
* zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
* om je te bellen of te mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren, je toegang te geven tot de membersite of antwoord te geven op vragen
* om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
* voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (en elke mail bevat een uitschrijflink)
* om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
* om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren
 
Webitup.nl is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting. 
 

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar 

 
Webitup.nl heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Webitup.nl ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.
 

Bewaartermijn

 
Webitup.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.
 
Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen.
 
Voor de administratie geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.
 

Persoonsgegevens delen met derden

 
Webitup.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt het bedrijf gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.
 
Voorbeeld: Webitup.nl maakt gebruik van een externe partij voor de afhandeling van betalingen, haar team handelt vragen van (potentiële) klanten af en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.
 
Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Webitup.nl in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Webitup.nl voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.
 
NB: Webitup.nl stuurt je in een enkel geval een interessante aanbieding van een zorgvuldig uitgezochte externe partij. Zo’n e-mail is afkomstig van Webitup.nl; de externe aanbieder heeft geen toegang tot je gegevens.
 

Cookies en profilering

 
Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Webitup.nl gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.
 
Door jouw gegevens  handmatig of met behulp van cookies  te combineren, kan Webitup.nl jou gerichtere content sturen en beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.
 
Bij jouw eerste bezoek aan www.webitup.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Webitup.nl gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een cookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.
 
Je kan je toestemming op de cookie-pagina altijd aanpassen of intrekken. Op die pagina staat ook het volledige overzicht met de cookies die Webitup.nl gebruikt. Hier alleen een korte toelichting.
 

Functionele of technische cookies

 
Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.
 

Analytische cookies

 
Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Webitup.nl hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.
 
Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. In theorie is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over iemand te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.
 
Toch maakt Webitup.nl voor de zekerheid gebruik van IP-masking. Google verwijdert de laatste cijfers van IP-adressen voordat deze worden gebruikt en opgeslagen. De gegevens komen dus niet terecht bij Google.
 

Marketing of tracking cookies

 
Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 
Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden, stuur dan een e-mail.
 
Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.
 
Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@webitup.nl.
 

Beveiliging

Met up-to-date beveiligingsmaatregelen beperkt Webitup.nl de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.
 
De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Webitup.nl.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]