Website laten maken

Een complete website speciaal voor bedrijven

Een webshop is ideaal voor ondernemers die een gebruiksvriendelijke webshop willen laten maken.
Een complete website die matcht met het belangrijkste #1 doel van je bedrijf. Een website van Webitup.nl bevat functionaliteiten om potentiële klanten kennis met je te laten maken en de must-have pagina’s & tools om te groeien met je bedrijf.
Ideaal voor MKB bedrijven zoals:
restaurants, kapsalons , tandartspraktijken, fysiotherapeuten, autodealers, advocatenkantoren, makelaars en fietsenmakers

Ervaringen van klanten

Als beginnende ondernemer heb je niet altijd tijd, kennis en creativiteit om een eigen site te bouwen. Door dit werk uit te besteden aan Delano van Webitup.nl heb ik een prachtige website gekregen precies zoals ik het wilde. Hij maakt wat jij voor ogen hebt met een eigen creatieve twist. Ik weet heel zeker dat deze site mij als beginnende ondernemer gaat helpen veel klanten te werven.
Mara smit
Coach
Ik heb Delano van Webitup.nl leren kennen als een slimme, rustige jongen die goed naar je wil luisteren welke kant je op wilt zodra je besluit een webshop te openen. Onze samenwerking ging daarbij ook zeer vlot en binnen enkele dagen werd mijn webshop www.dekleineindustrials.com gelanceerd. Ook toen ikzelf nog veel moest leren kon ik Delano om raad en daad vragen zodat aanpassingen snel werden uitgevoerd. Ik ben buitengewoon tevreden over zijn werkwijze en inspanningen die hij voor mij heeft gedaan.
Jeroen dominicus
Eigenaar, DeKleineIndustrials

Mijn werkwijze

0

Kennismakingsgesprek

Tijdens deze kennismaking ben ik erg benieuwd naar wat voor bedrijf je hebt en welke wensen je hebt voor je website. Op basis hiervan kan ik je een offerte aanbieden die perfect is afgestemd op jouw gewenste resultaat. Dit kan zowel telefonisch als op locatie.

0

Aanleveren content + starten met bouwen

Met de punten uit het eerste gesprek ga ik beginnen met bouwen van jouw nieuwe website! Ook ontvang je een document met daarin de punten die ik nodig heb zoals: teksten, foto’s, bedrijfslogo, kleurcodes etc..
0

Tussengesprek

Jouw nieuwe website wordt gebouwd op een testlocatie. In het tussengesprek wordt deze dan ook naar jouw gecommuniceerd zodat je alvast een kijkje kunt nemen en eventuele aanpassingen kunt doorgeven.

0

Laatste puntjes, testen en overzetten

De laatste puntjes worden op de i gezet en de website wordt hierna uitgebreid getest op mobielvriendelijkheid. Hierna wordt jouw nieuwe website overgezet op de door jouw gekozen domeinnaam. Daarnaast maak ik eventueel een zakelijk e-mailadres voor je aan incl handtekening.

0

Support na oplevering

Nadat de website is opgeleverd ontvang je een handleiding over hoe je kunt inloggen op je website en hierin aanpassingen kunt doen. Als je er niet uitkomt kun je me gerust altijd een mailtje sturen.
Wil je het onderhoud en aanpassingen volledig aan mij over laten heb ik ook een speciaal onderhoudspakket gemaakt, deze kun je hier bekijken.

Jouw investering

Complete website laten maken

voor MKB bedrijven
€750,-
*
 • CMS WordPress
 • Op maat gemaakt design
 • Perfect op mobiel, tablet en PC
 • AVG / Privacy ready
 • SSL instalatie
 • 10 pagina's
 • Google Analytics
 • Google Search Console
 • Google MijnBedrijf
 • Automatische back-up
 • Basis SEO
 • Social media koppeling
 • Zakelijk e-mailadres
 • Handtekening e-mail

Ja, ik wil een website laten maken

Als je interesse hebt in een website dan plan ik graag een gratis kennismakingsgesprek in.
Dit kan zowel telefonisch als op locatie.

Tijdens deze kennismaking ben ik erg benieuwd naar wat voor bedrijf je hebt en welke wensen je hebt voor je website
Op basis hiervan kan ik je een offerte aanbieden die perfect is afgestemd op jouw gewenste resultaat.
Daarnaast kun jij rustig al je vragen aan mij stellen.

 • Helemaal gratis
 • Geheel vrijblijvend
Delano van den Bosch

Delano van den Bosch

Web Developer,
Oprichter Webitup.nl