Duidelijkheid. Weten waar je aan toe bent.

Door mijn werkwijze te laten zien weet je precies wat je bij de bouw van elke website van begin tot eind kunt verwachten. 

1. Discovery Call

In dit intake gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we jouw plannen voor je nieuwe website en vertel ik je wat ik voor jou kan betekenen. Dit gesprek vindt plaats via Skype of Zoom.

2. Offerte

Na de discovery call ontvang je een offerte voor de bouw van je nieuwe website. De offerte is geheel vrijblijvend.

3. Akkoord offerte & aanbetaling

Na een akkoord op de offerte ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. Wanneer deze betaling is voldaan, gaan de werkzaamheden van start.

4. Content aanleveren

Je ontvangt een lijst met daarin alle punten die ik nodig heb voor het bouwen van je nieuwe website. Denk aan teksten, foto's, logo, kleurcodes, lettertypes, enz.

5. Begin met bouwen

Ik ga beginnen met de bouw van jouw nieuwe website. Alle punten die ik heb vernomen in de discovery call pas ik dan ook gelijk toe. De website wordt door mij gebouwd op een door jou gekozen domeinnaam. Als je nog geen domeinnaam hebt of je huidige website nog even live wilt laten staan, dan kan je nieuwe website tijdelijk op een subdomein van Webitup.nl worden gebouwd.

6. Tussengesprek

Halverwege het proces plan ik een afspraak met je in waar we de gebouwde website gaan bespreken en jij eventuele aanpassingen kunt aangeven.

7. Laatste puntjes & testen

De eventuele aanpassingen uit het tussengesprek worden doorgevoerd en loop ik de website nog een keer na. Ik test de website op een computer, tablet en mobiel, en op snelheid en veiligheid.

8. Oplevering & lancering

Je nieuwe website is klaar en wordt aan jou opgeleverd!