Webitup.nl

Duidelijkheid. Weten waar je aan toe bent.

Door mijn werkwijze te laten zien weet je precies wat je bij de bouw van elke website van begin tot eind kunt verwachten. 

1. Online kennismaken

We beginnen met een kennismaking waarin we beiden iets over onszelf vertellen. Daarna kun je vertellen wat de doelen zijn die je met je website wilt bereiken. Dan vertel ik je wat ik als website bouwer voor jou kan betekenen. En als laatste bespreken we of en zo ja hoe we invulling geven aan een eventuele samenwerking. 

2. Offerte

Na onze kennismaking ontvang je via de e-mail een offerte op basis jouw wensen. De offerte is geheel vrijblijvend.

3. Akkoord offerte & aanbetaling

Na een akkoord op de offerte ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. Wanneer deze betaling is voldaan, gaan de werkzaamheden van start.

4. Design & Planning

Na het ontvangen van de aanbetaling plannen we een nieuw gesprek in. We gaan dan dieper in op je doelgroep en het design. En daarnaast maken we een planning op voor het gehele proces tot aan de oplevering.

5. Begin met bouwen

Ik ga beginnen met de bouw van jouw nieuwe website. De website wordt door mij gebouwd op een door jou gekozen domeinnaam. Als je nog geen domeinnaam hebt of je huidige website nog even live wilt laten staan, dan kan je nieuwe website tijdelijk op een subdomein van Webitup.nl worden gebouwd.

6. Tussengesprek

Halverwege het proces plan ik een afspraak met je in waar we de gebouwde website gaan bespreken en jij eventuele aanpassingen kunt aangeven.

7. Laatste puntjes & testen

De eventuele aanpassingen uit het tussengesprek worden doorgevoerd en ik test de website op mobiel, laadsnelheid en veiligheid.

8. Oplevering & lancering

Je nieuwe website is klaar en wordt aan jou opgeleverd!