Duidelijkheid. Weten waar je aan toe bent.

Door mijn werkwijze te laten zien weet je precies wat je bij de bouw van elke website van begin tot eind kunt verwachten. 

1. Discovery Call

In dit intake gesprek wil ik jou graag beter leren kennen en bespreken we jouw plannen voor je nieuwe website. Dit gesprek kan zowel via Skype of op locatie.

2. Offerte

Na de discovery call ontvang je een offerte voor de bouw van je nieuwe website. De offerte is geheel vrijblijvend en is altijd exclusief 21% btw.

3. Akkoord offerte & aanbetaling

Na een akkoord op de offerte ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 50% van de totaalprijs. Wanneer deze betaling is voldaan, gaan de werkzaamheden van start.

4. Content aanleveren

Je ontvangt een lijst met daarin alle punten die ik nodig heb voor het bouwen van je nieuwe website. Denk aan teksten, foto's, logo, kleurcodes, lettertypes, pagina's, bedrijfsgegevens.

5. Begin met bouwen

Ik ga beginnen met de bouw van jouw nieuwe website. Alle punten die ik heb opgeschreven in de discovery call pas ik dan ook gelijk toe. De website wordt door mij gebouwd op de gekozen domeinnaam. Als je nog geen domeinnaam hebt of je huidige website live wilt laten staan wordt je nieuwe website op een subdomein van Webitup.nl gebouwd.

6. Tussengesprek

Halverwege het proces plan ik een afspraak met je in waar we de website gaan bespreken en jij eventuele feedback kunt geven.

7. Laatste puntjes & testen

De punten uit het vorige gesprek zijn doorgevoerd en loop ik de website nog een keer na. Ik test de website op de mobiel, snelheid en veiligheid.

8. Oplevering & lancering

Je nieuwe website is klaar! De website wordt eventueel overgezet op jouw domeinnaam. Ik leg je meteen uit hoe je kunt inloggen en hoe je je website kunt aanpassen.

Bestelsite laten maken?

Een betrouwbare eten bestelsite die uw klanten de mogelijkheid geeft om hun favoriete gerechten te bestellen en door u te laten bezorgen.
TRENDING