Webitup.nl

WordPress webshop laten maken?

Compleet & Professioneel

Jouw nieuwe WordPress webshop geeft je klanten het vertrouwen om in een betrouwbare, beveiligde omgeving online producten te bestellen volgens een gebruiksvriendelijk aankoopproces.

Ben jij een ondernemer en wil je graag een webshop, maar worstel je met de techniek?

Mijn naam is Delano van den Bosch, eigenaar van Webitup.nl. Ik begrijp het helemaal, voor een ondernemer komt er bij een webshop veel techniek bij kijken.

Niet elke ondernemer heeft de tijd, de zin en/of de technische kennis om zelf een WordPress webshop te bouwen. Het is mijn passie om deze ondernemers het bouwen van hun webshop en de techniek uit handen te nemen, zodat ze zich met hun expertise volledig kunnen richten op hun klanten.

Met Webitup.nl wil ik ondernemers helpen aan een WordPress webshop die beschikt over alle functionaliteiten om je producten online te verkopen. Webshops die er niet alleen professioneel uit zien, maar ook gebruiksvriendelijk zijn en efficiënt is gebouwd.

Delano van den Bosch,
Webdesigner en eigenaar van Webitup.nl

Jouw investering

Voor elke online ondernemer een bijpassend pakket.

Ideaal voor starters

Start-up WordPress webshop

950,-
Exclusief 21% BTW

Inhoud

 • Webshop is 100% van jou
 • Ontwerp op basis van de keuze uit de start-up webshop designs collectie
 • Persoonlijke begeleiding
 • In 3 weken opgeleverd
 • Mobiel vriendelijk
 • Snel en goed beveiligd
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Mogelijkheid om de website zelf aan te passen
 • SSL certificaat installatie
 • Productbeheer
 • Voorraadbeheer
 • Categoriebeheer
 • Productvariaties
 • Korting & promoties
 • Facturatiesyeem
 • Koppeling met betaalsysteem
 • Product reviews
 • Bestel account mogelijkheid
 • Verzendkosten
 • Bestelmails
Ik kies voor de start-up webshop

Maatwerk WordPress webshop

1900,-
Exclusief 21% BTW en een vanaf prijs

Inhoud

 • Webshop is 100% van jou
 • Op maat gemaakt design
 • Persoonlijke begeleiding
 • Ongeveer in 6 weken opgeleverd
 • Mobiel vriendelijk
 • Snel en goed beveiligd
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Mogelijkheid om de website zelf aan te passen
 • SSL certificaat installatie
 • Productbeheer
 • Voorraadbeheer
 • Categoriebeheer
 • Productvariaties
 • Korting & promoties
 • Facturatiesyeem
 • Koppeling met betaalsysteem
 • Product reviews
 • Bestel account mogelijkheid
 • Verzendkosten
 • Bestelmails
 • Extra functionaliteiten mogelijk
Ik kies voor een maatwerk webshop

Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag er niet tussen? Stel ze gerust via het chat icoon rechtsonder in je scherm.

50% exclusief 21% BTW van de totaalprijs voor de betaal je na het akkoord ondertekenen van de offerte. Bij oplevering betaal je de andere 50% exclusief 21% BTW.

Na de oplevering leg ik je globaal uit hoe je je webshop kunt onderhouden. Wil je dit toch liever uit handen geven? Dan kun je gebruik maken van het onderhoudspakket.

Dat betekent dat ik jouw domeinnaam, hostingpakket en webshop, niet in eigen beheer houd. Daarom laat ik de hosting en domeinregistratie altijd door de klant zelf aanschaffen.

Op de start-up webshop designs pagina kun je een keuze maken voor een design die jou het meeste aanspreekt. Dit design zal de basis vormen van jouw website.
Uiteraard pas ik de kleuren van de webshop aan, zodat de webshop past bij jouw gewenste huisstijl. De link van deze pagina ontvang je in het gratis intakegesprek.

Klantervaringen

Ervaringen van andere online ondernemers.

Ik heb Delano van Webitup.nl leren kennen als een slimme, rustige jongen die goed naar je wil luisteren welke kant je op wilt zodra je besluit een webshop te openen. Onze samenwerking ging daarbij ook zeer vlot en binnen enkele dagen werd mijn webshop www.dekleineindustrials.com gelanceerd. Ook toen ikzelf nog veel moest leren kon ik Delano om raad en daad vragen zodat aanpassingen snel werden uitgevoerd. Ik ben buitengewoon tevreden over zijn werkwijze en inspanningen die hij voor mij heeft gedaan.

dki
Jeroen Dominicus

Industrials & curiosa verkoper

Toen ik een eigen coachpraktijk voor kinderen ben begonnen, hoorde daar natuurlijk een passende website bij. Na wat rondkijken kwam ik uiteindelijk bij Webitup.nl terecht. Delano nam alle tijd en leerde mij, maar vooral mijn bedrijf zo kennen en kon goed aansluiten bij mijn wensen en behoeften. Mijn bedrijf is een bedrijf met gevoel en Delano pikt ontzettend goed het gevoel op. Dit is te zien doordat hij een website heeft weten te realiseren voor mij, die helemaal past bij mij en mijn bedrijf!

roos-meerkerk3-2.jpg
Roos Meerkerk

Kinder coach

Als online ondernemer heb je niet altijd tijd, kennis en creativiteit om een eigen site te bouwen. Door dit werk uit te besteden aan Delano van Webitup.nl heb ik een prachtige website gekregen precies zoals ik het wilde. Hij maakt wat jij voor ogen hebt met een eigen creatieve twist. Ik weet heel zeker dat deze site mij als online ondernemer gaat helpen veel klanten te werven.

Mara-smit.jpeg
Mara Smit

Life Coach

Geïnteresseerd in één van de pakketten?

Plan dan direct een gratis intake gesprek in.