Webitup.nl

WordPress website laten maken?

Één die meewerkt aan je bedrijf.

Jouw nieuwe WordPress website bevat functionaliteiten om potentiële klanten kennis met je te laten maken en de musthave pagina’s, tools en technieken om te groeien met je online business.

Ben jij een online ondernemer en wil je graag een website, maar worstel je met de techniek?

Mijn naam is Delano van den Bosch, eigenaar van Webitup.nl. Ik begrijp het helemaal, voor een online ondernemer komt er bij een website veel techniek bij kijken.

Niet elke online ondernemer heeft de tijd, de zin en/of de technische kennis om zelf een WordPress website te bouwen. Het is mijn passie om deze online ondernemers het bouwen van hun website en de techniek uit handen te nemen, zodat ze zich met hun expertise volledig kunnen richten op hun klanten.

Met Webitup.nl wil ik online ondernemers helpen aan een WordPress website die meewerkt aan hun bedrijf. Websites die er niet alleen zo uitzien wat jij wilt uitstralen, maar waarmee je ook in contact komt met potentiële klanten. Voor de online ondernemer is een website dé basis tool om in contact te komen met potentiële klanten. 

Delano van den Bosch,
Website bouwer en eigenaar van Webitup.nl

Jouw investering

Voor elke online ondernemer een bijpassend pakket.

Ideaal voor starters

Start-up WordPress website

750,-
Exclusief 21% BTW

Inhoud

 • Website is 100% van jou
 • Ontwerp op basis van de keuze uit de start-up website designs collectie
 • Persoonlijke begeleiding
 • In 2 weken opgeleverd
 • Mobiel vriendelijk
 • Snel en goed beveiligd
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Mogelijkheid om de website zelf aan te passen
Ik kies voor de start-up website

Maatwerk WordPress website

1500,-
Exclusief 21% BTW en een vanaf prijs

Inhoud

 • Website is 100% van jou
 • Op maat gemaakt ontwerp
 • Persoonlijke begeleiding
 • In 4 weken opgeleverd
 • Mobiel vriendelijk
 • Snel en goed beveiligd
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Mogelijkheid om de website zelf aan te passen
 • Uitbreidbaar met extra functionaliteiten mogelijk
Ik kies voor maatwerk website

Veelgestelde vragen

Zit jouw vraag er niet tussen? Stel ze gerust via het chat icoon rechtsonder in je scherm.

50% exclusief 21% BTW van de totaalprijs voor de betaal je na het akkoord ondertekenen van de offerte. Bij oplevering betaal je de andere 50% exclusief 21% BTW.

Na de oplevering leg ik je globaal uit hoe je je website kunt onderhouden. Wil je dit toch liever uit handen geven? Dan kun je gebruik maken van het onderhoudspakket.

Voor online ondernemers die een kleinschalige website nodig hebben, is het start-up website pakket voldoende. Dit zijn vaak websites met een home, diensten, over ons en contactpagina. Qua functionaliteiten bouw ik er vaak een contactformulier of slider in.

Wanneer de wensen veelzijdiger worden, is een maatwerk pakket geschikter. Er wordt door een grafisch designer een op maat gemaakt ontwerp ontworpen en kun je ook aanvullende functionaliteiten erin laten bouwen zoals meertaligheid, shop of een blog.

Dat betekent dat ik jouw domeinnaam, hostingpakket en website, niet in eigen beheer houd. Daarom laat ik de hosting en domeinregistratie altijd door de klant zelf regelen.

Op de start-up website designs pagina kun je een keuze maken voor een design die jou het meeste aanspreekt. Dit design zal de basis vormen van jouw website.
Uiteraard pas ik de kleuren en lettertypen van de website aan, zodat de website jouw huisstijl weergeeft. De link van deze pagina ontvang je in het gratis intakegesprek.

Klantervaringen

Ervaringen van andere online ondernemers.

Als online ondernemer is het belangrijk dat alle functionaliteiten op je webpagina’s goed werken. De websites, salespages en online leeromgeving die Webitup.nl voor mij verzorgt, zijn van zeer hoge kwaliteit en zien er ook nog eens mooi uit, precies zoals ik het graag wil. Delano is erg creatief als het gaat om de uitstraling en komt steeds met goede ideeën ter verbetering om mijn doelen als bedrijf te kunnen halen.

1
Shiela van den Bosch

Life Coach & Trainer

Toen ik een eigen coachpraktijk voor kinderen ben begonnen, hoorde daar natuurlijk een passende website bij. Na wat rondkijken kwam ik uiteindelijk bij Webitup.nl terecht. Delano nam alle tijd en leerde mij, maar vooral mijn bedrijf zo kennen en kon goed aansluiten bij mijn wensen en behoeften. Mijn bedrijf is een bedrijf met gevoel en Delano pikt ontzettend goed het gevoel op. Dit is te zien doordat hij een website heeft weten te realiseren voor mij, die helemaal past bij mij en mijn bedrijf!

roos-meerkerk3-2.jpg
Roos Meerkerk

Kinder coach

Als online ondernemer heb je niet altijd tijd, kennis en creativiteit om een eigen site te bouwen. Door dit werk uit te besteden aan Delano van Webitup.nl heb ik een prachtige website gekregen precies zoals ik het wilde. Hij maakt wat jij voor ogen hebt met een eigen creatieve twist. Ik weet heel zeker dat deze site mij als online ondernemer gaat helpen veel klanten te werven.

Mara-smit.jpeg
Mara Smit

Life Coach

Geïnteresseerd in één van de pakketten?

Plan dan direct een gratis intake gesprek in.